Máte chytré hodinky?


V poslední době na trhu najdete spoustu chytrých hodinek. Chytré se jim říká proto, že nabízí spoustu funkcí, díky kterým můžete telefon ovládat prostřednictvím hodinek, aniž byste ho museli chytnout do ruky. Ty od Apple patří mezi ty nejlepší, protože prostřednictvím hodinek můžete dokonce i odpovědět na zprávu, zvednout hovor anebo ovládat rádio případně hudbu dokonce i v autě. Chytrými hodinkami můžete ovládat nastavení auta, pokud vám to výrobce vozidla umožňuje. Pokud používáte chytré hodinky, určitě víte že jejich baterie příliš dlouho nevydrží.

apple watch

Vydrž baterie se odvíjí od toho, jak často hodinky používáte a k čemu je využíváte. Pokud s nimi sportujete, což je prvotní účel těchto hodinek, musíte počítat s tím, že je budete muset nabíjet každý den. U Apple Watch je základní nabíječka na Apple Watch, ale můžete si koupit například i dobíjecí stanici na které nabijete telefon, hodinky sluchátka dohromady. Mít chytré hodinky je v mnoha ohledech skvělé, protože vám opravdu usnadní život. V případě že se věnujete cvičení určitě byste měli hodinky mít, protože vám umí nejenom spočítat spálené kalorie, ale sledují vaše pokroky v různých sportech.

apple watch

Pomocí aplikace zdraví v telefonu budete mít přehled o tom, kdy jste cvičili a co jste dělali. Tyto hodinky toho umí ale daleko víc, protože vám dokonce změří tep i krevní tlak. Díky nim tak budete mít přehled o svém zdravotním stavu, a dokonce vás upozorní, pokud budou mít podezření na to, že s vaším srdcem něco není v pořádku. Nejednomu majiteli tak tyto hodinky zachránily život. Jestli zvažujete nákup chytrých hodinek, určitě se podívejte na ty od Apple. Jsou jedny z nejlepších a populárnějších, a právem patří mezi nejprodávanější. Pokud vám nebude vadit, že budete muset nabíjet každý den, určitě s nimi nešlápnete vedle. Jsou to kvalitní a stylové hodinky které toho hodně umí.