Co nás čeká v další hokejové sezóně?


Hokej je národní sport. Češi zkrátka hokej milují. To se ostatně projevilo i při letošním mistroství světa, které se konalo v Praze a Ostravě. Téměř každý zápas byl vyprodaný, a to i ty, kde nehrál náš tým. Ty, kde Češi hráli byli beznadějně vyprodané několik měsíců dopředu, a částky přeprodeje se šplhaly do astronomických výšin. Mistroství nakonec zlomilo dosavadní rekord v návštěvnosti. A třešnička na dortu? Po 14 letech brala Česká republika zlaté medaile. Není divu, že hokej se tímto mistrostvím zapsal do srdcí Čechů ještě více než kdy dříve. A spoustě z nich hokej chybí. Ano, teď máme sice fotbalové Euro a olympijské hry, ale poté, co skončilo finále NHL, nemáme k dispozici žádnou podívanou v podobě hokeje.

hokej

Hokejové Extraliga začíná v polovině září, stejně jako Chance liga, která se od tohoto roku nově bude jmenovat Maxa liga. Tyto dvě hokejové ligy se nám postarají o zábavu až do jarních měsíců, kdy začne každoroční play off a boj o to, kdo z Extraligy bude bojovat o udržení v soutěži s vítězem z play off Chance ligy.

Pro ty, kteří holdují spíše zahraničnímu hokeji, máme zprávu, že soutěž NHL začne první říjnovou středu. Představí se nám taky zbrusunový tým z Utahu a celkově nás čeká velmi zajímavá podívaná.

hokej

Extraligové zápasy si můžete pustit na ČT Sport či O2 TV. Poslední jmenovaná vám nabídne i přenosy zápasů NHL. Český hokej si můžete vychutnat také na Hokejka.tv, která nabízí všechny zápasy českých lig živě, za určitý poplatek.

Máte možnost si zápasy přehrát také na stránkách sázkových kanceláří, třeba Tipsport. Ten vám nabídne podívanou i na další hokejové ligy, australskou, finskou, švédskou, německou a mnoho dalších. Podmínkou je, abyste si jednou měsíčně vsadili alespoň 30 Kč. Sázení může být způsob, jak udělat sledování hokeje zábavnější. Pokud si chcete i něco vydělat, využijte například free tipy na sázení.